Drónpilótád
Légifelvétel Készítés, Légifotózás

AHOL KÜLÖNLEGES LÉGI FELVÉTELEK KÉSZÜLNEK

Szolgáltatásaink

...HOGY A LEGJOBB FILM A TIÉD LEGYEN

Drón Fotózás

Légifotókat készítünk a magasból, dokumentálunk eseményeket, objektumokat. Modelleket, felméréseket készítünk az ipari illetve mezőgazdasági szektorban, 360 fokos panorámafotót készítünk egy eddig ismeretlen perspektívából.

Légi filmkészítés

Drónunkkal lélegzetelállító légifelvételeket készítünk, méghozzá a neked megfelelő felbontásban. Tiéd a választás szabadsága: a HD, Full HD vagy 4K minőséget egyaránt tudjuk biztosítani.

Utómunkálatok elvégzése

Otthonosan mozgunk a videóvágásban, felelünk a jogtiszta zenei aláfestésért, feliratozunk, narrációt és narrátort biztosítunk, az animációk készítése sem akadály.

Kiszállás

Csapatunk az ország bármely területére vállal megbízást, a külföldi kiszállás sem okoz gondot. Fiatalos csapatunknak köszönhetően a projekteket rövid határidőn belül tudjuk teljesíteni.

Néhány ötlet a légi fotók, videók alkalmazására

Gyors ingatlan eladás

A kínálati dömping megnehezíti az ingatlan eladást, egy jó hirdetés azonban segít kitűnni a tömegből. Ezt az egyediséget megadhatod a magasból készült légifelvételekkel.

Ipari felmérés

Az ipari szektorban a piaci igény szinte bármely szegmensre bizonyítható, szolgáltatásaink pedig egyre több területen nyújtanak biztonságos és költséghatékony megoldásokat.

Sportesemények közvetítése

Napjainkban egyre több sportesemény, mérkőzés közvetítésére használják a drónokat, akár élő adások esetén is. A részletgazdag felvételek közben nem zavarjuk sem a sportolókat, sem a nézőket, résztvevőket.

Mezőgazdasági felmérés

A drónok által készített légifotók, légi videók alkalmasak a területek felmérésére, károk feltérképezésére, a termés állapotának vizsgálatára.

Filmek rendezvényekről

Készítünk filmeket rendezvényekről egy teljesen új nézőpontból, örökítünk meg pillanatokat, eseményeket. Forgatunk céges kisfilmeket, de szívesen működünk közre más produkciókban is.

Esküvői filmek

Életed nagy napjára több hónapon keresztül készülsz, ezért megérdemled, hogy minél több perspektívásból megörökítésre kerüljön. A drónokkal teljesen új megközelítésű, magasból készült felvételekkel gazdagíthatod az albumod vagy az esküvői filmedet.

Építkezések

A drónokkal rögzített adatok elemzésével biztonságosabbá, hatékonyabbá tehető a munkavégzés, az építkezések területén kiválóan megoldást nyújtanak felmérésekhez, dokumentálásokhoz.

Reklámfilmek

Szeretnél emlékezetes reklámfilmeket készíteni? Egy kreatív ötleten kívül ehhez szükséged van egy profi csapatra, valamint fejlett technikai háttérre melyek biztosítják a lélegzetelállító felvételeket.

KÉPZELD EL, MI MEGVALÓSÍTJUK

Rólunk

REPÜLJÜK ÁT EGYÜTT, KIK IS VAGYUNK MI

Egy jó film vagy fotó elkészítéséhez két alapvető dologra van szükség: a szakértelemre és a profi csapatra. Utóbbi nálunk két főből áll. A drónpilótánk a technikai részért, vagyis a használatért és karbantartásért felel, a csapatunk másik tagja pedig az olyan kreatív feladatokat látja el, mint a vágás vagy éppen az utómunkálatok. Mindketten a grafika és a digitális technológia világában nőttünk fel. A munkánk a hobbink, a szenvedélyünk, ezért napról napra követjük a trendeket.

Modern szemléletet képviselő fiatal és lelkes csapat vagyunk, akik a minőséget szem előtt tartva nagy hangsúlyt helyeznek az ügyfelekkel való kapcsolattartásra és a rugalmasságra. A megbízások során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy munkánkat biztonságosan végezzük. A drón kezeléséért maximális felelősséget vállalunk, rendelkezünk a kötelező felelősségbiztosítással.

Technikai háttér

Maximalizmusunk a technikai háttérre is kiterjed, így profi eszközökkel dolgozunk. A munkánkhoz a legjobbat választottuk, méghozzá egy Phantom 4 Pro-t. Azért esett erre a választásunk, mert tudjuk, hogy a különböző célú felhasználás eltérő repülési feltételeket igényel.

A Phantom 4 Pro-val három különböző repülési mód közül választjuk ki a feladathoz legjobban illeszkedőt, vagyis a repülési dinamikát, egyszerű útvonalat vagy az intelligens navigációt. A funkciók nemcsak a kültéri, de még a beltéri repüléshez is alkalmasak, ebben az esetben a drón lassan repül az aprólékos komponáláshoz szükséges precíz irányítás érdekében.

Drón

A Phantom 4 Pro a drónok között prémium kategóriát képvisel, az ötvözete merevebb, mégis könnyebb és a magasban akár 30 perces röptetést tesz lehetővé. Az Active Track funkcióval a vezérlőképernyőn kijelölhetünk egy célpontot, amelyet a drón követni fog. Haladhat emögött, emellett vagy maradhat egy kijelölt útvonalon.

A beépített infravörös érzékelőrendszer és a hátsó vizuális érzékelőpár ötirányú akadályérzékelést és négyirányú akadályelkerülést biztosít. Ezzel garantálja az eseményen résztvevők számára a biztonságot, a felvételek készítőinek pedig a kényelmet a lélegzetelállító felvételek készítése közben.

légifelvétel készítés

Kamera

A kamera az eszköz éles szeme, a fejlett videofeldolgozó rendszerével biztosítja a képek és a videók rögzítését. Egyedi tervezésű objektíve nyolc lencsetagból áll, így a tudása gyakorlatilag felér egy földi kameráéval. A magas dinamikai tartományú D-log módban történő rögzítéssel a legtöbbet hozhatjuk ki a képadatokból.

Már a Full HD is tökéletes minőséget biztosít a felvételekhez, vagyis a nagyméretű képernyőkön is pixelek nélküli élményt ad vissza. A Phantom 4 Pro-val akár 4K felbontásban készülhetnek el a felvételek, a 4096×2160 pixellel négyszer nagyobb részletgazdagságot kapunk vissza, mint a Full HD-vel.

légifelvétel árak

Referenciáink

ÍME NÉHÁNY LEGUTÓBBI MUNKÁINK KÖZÜL

Áraink

Mivel mindenki eltérő elképzelésekkel fordul hozzánk, ezért meglehetősen nehéz lenne egy konkrétan meghatározott árlista alapján dolgoznunk. Összeállítottunk viszont két, tájékoztató jellegű csomagot, melyek segítségével körbe tudod határolni, nagyjából milyen összegre számíthatsz.

Kapcsolat

Különleges légifelvételeket szeretnél?

Kérlek, add meg az adataidat.


Miben tudunk segíteni?

Írd meg nekünk üzenetben az elképzelésed, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


Drónpilótád

Modern szemléletet képviselő fiatal és lelkes csapat

Facebook