drónpilótád - légifelvétel készítés, légifotózás

AHOL KÜLÖNLEGES LÉGI FELVÉTELEK KÉSZÜLNEK


Drón Légifelvételek, Légifotózás Szerencs Területén

Légifotózást és légifelvétel készítést vállalunk. Profi csapatunk professzionális szolgáltatásokkal áll rendelkezésére. Törekszünk minden igényt kielégítő, színvonalas légifelvétel készítésére, legyen az bármilyen megbízás. Nem csak Szerencs területén, hanem a környező településeken is vállalunk igényes drónfelvétel készítést. Gyarapítsa Ön is elégedett ügyfeleink táborát!

Szolgáltatásaink

...HOGY A LEGJOBB FILM A TIÉD LEGYEN

Légi Fotózás

Megörökítjük életed fontos pillanatait, dokumentáljuk az eseményeket, modelleket készítünk ipari illetve mezőgazdasági felmérésekhez, kitűnő minőségű képeket készítünk egy eddig ismeretlen perspektívából.

Légi filmkészítés

A drónokkal nagy felbontású filmeket készítünk, méghozzá a neked megfelelő felbontásban. Tiéd a választás szabadsága: a HD, Full HD vagy 4K minőséget egyaránt tudjuk biztosítani.

Elmegyünk hozzád

Kiszállást is vállalunk ezért nem számít, az ország melyik területén vennéd igénybe a szolgáltatásainkat. Sőt, az sem probléma, ha külföldön van ránk szükséged.

Utómunkálatok elvégzése

Előfordulhat, hogy az elkészült nyersanyag nem tökéletes. Ezekben az esetekben elvégezzük az olyan simításokat, mint például a vágás vagy a szín és a kompozíciós korrekció.

Néhány ötlet a légi fotók, videók alkalmazására

Gyors ingatlan eladás

A kínálati dömping megnehezíti az ingatlan eladást, egy jó hirdetés azonban segít kitűnni a tömegből. Ezt az egyediséget megadhatod a magasból készült légifelvételekkel.                                                                                                                                           

Ipari felmérés

A felmérésre, dokumentálásra gyakran van szükség az iparban, például egy gyártócsarnok vagy egy nagyobb terület esetén. A drónok gyors segítséget nyújtanak a nagy felbontású felvételekkel a felújításhoz, átalakításhoz.

Sportesemények közvetítése

Napjainkban egyre több sportesemény, mérkőzés közvetítésére használják a drónokat, akár élő adások esetén is. A részletgazdag felvételek úgy készülnek el, hogy közben nem zavarják a sportolókat és nézőket.                        

Mezőgazdaság

A drónok által készített vegetációs indextérképek alkalmasak a hozamtérképek kiegészítésre, az okozott károk, a növények állapotának meghatározására vagy a termés azonosítására.

Filmek rendezvényekről

A drón nemcsak a családi rendezvényeket örökíti meg egy teljesen új nézőpontból, hanem az olyan eseményeknek is különleges keretet ad, mint az augusztus 20-i tűzijáték vagy egy céges program.                                                                                                                                 

Esküvői pillanatok

Életed nagy napjára több hónapon keresztül készülsz, ezért megérdemled, hogy minél több perspektívásból megörökítésre kerüljön. A drónokkal teljesen új megközelítésű, magasból készült felvételekkel gazdagíthatod az albumod vagy az esküvői filmedet.

Építkezések

A drónokkal hatékonyabbá tehető a munkavégzés, az építkezés területén kiválóan alkalmasak a hidak állapotának felmérésére, egy nagy terület vagy akár annak egy részének feltérképezésére.                                                                                                                                 

Lenyűgöző reklámfilmek

Szeretnél emlékezetes reklámfilmeket készíteni? Egy kreatív ötleten kívül ehhez szükséged van a technika vívmányaira, amelyekkel lélegzetelállító felvételeket készíthetsz. Ezeket alkalmazva könnyen elérheted, hogy a reklámfilmed gyorsan elterjedjen.

KÉPZELD EL, MI MEGVALÓSÍTJUK

Rólunk

REPÜLJÜK ÁT EGYÜTT, KIK IS VAGYUNK MI

légifotó

Egy jó film vagy fotó elkészítéséhez két alapvető dologra van szükség: a szakértelemre és a profi csapatra. Utóbbi nálunk két főből áll. A drónpilótánk a technikai részért, vagyis a használatért és karbantartásért felel, a csapatunk másik tagja pedig az olyan kreatív feladatokat látja el, mint a vágás vagy éppen az utómunkálatok. Mindketten a grafika és a digitális technológia világában nőttünk fel, megszállottak lettünk.

légifelvétel

A munkánk a hobbink, a szenvedélyünk, ezért napról napra követjük a trendeket. Elsősorban a külföldről hazahozott tudást alkalmazzuk a vállalkozásunkban. Napi rendszerességgel követjük az új ötleteket, stílusokat, mert úgy gondoljuk, aki nem így tesz, az lemarad a percről-percre változó technika korában.

drónfelvétel

Modern szemléletet képviselő fiatal és lelkes csapat vagyunk, akik a minőséget szem előtt tartva nagy hangsúlyt helyeznek az ügyfelekkel való kapcsolattartásra és a rugalmasságra. Megbízhatóak és igényesek vagyunk, ezért bátran vállalunk garanciát munkánkra. A megbízások során kiemelt figyelmet helyezünk arra, hogy az esemény résztvevőinek csak a szórakozásra, kikapcsolódásra kelljen figyelniük. A drón kezeléséért maximális felelősséget vállalunk és biztosítjuk a véletlen balesetek elkerülését.

Technikai háttér

Maximalizmusunk a technikai háttérre is kiterjed, így csak a legjobb eszközökkel dolgozunk. A munkánkhoz a legjobbat választottuk, méghozzá egy Phantom 4 Pro-t. Azért esett erre a választásunk, mert tudjuk, hogy a különböző célú felhasználás eltérő repülési feltételeket igényel.

A Phantom 4 Pro-val három különböző repülési mód közül választjuk ki a feladathoz legjobban illeszkedőt, vagyis a repülési dinamikát, egyszerű útvonalat vagy az intelligens navigációt. A funkciók nemcsak a kültéri, de még a beltéri repüléshez is alkalmasak, ebben az esetben a drón lassan repül az aprólékos komponáláshoz szükséges precíz irányítás érdekében.

Drón

A Phantom 4 Pro a drónok között prémium kategóriát képvisel, az ötvözete merevebb, mégis könnyebb és a magasban akár 30 perces röptetést tesz lehetővé. Az Active Track funkcióval a vezérlőképernyőn kijelölhetünk egy célpontot, amelyet a drón követni fog. Haladhat emögött, emellett vagy maradhat egy kijelölt útvonalon.

A beépített infravörös érzékelőrendszer és a hátsó vizuális érzékelőpár ötirányú akadályérzékelést és négyirányú akadályelkerülést biztosít. Ezzel garantálja az eseményen résztvevők számára a biztonságot, a felvételek készítőinek pedig a kényelmet a lélegzetelállító felvételek készítése közben.

légifelvétel készítés

Kamera

A kamera az eszköz éles szeme, a fejlett videofeldolgozó rendszerével biztosítja a képek és a videók rögzítését. Egyedi tervezésű objektíve nyolc lencsetagból áll, így a tudása gyakorlatilag felér egy földi kameráéval. A magas dinamikai tartományú D-log módban történő rögzítéssel a legtöbbet hozhatjuk ki a képadatokból.

Már a Full HD is tökéletes minőséget biztosít a felvételekhez, vagyis a nagyméretű képernyőkön is pixelek nélküli élményt ad vissza. A Phantom 4 Pro-val akár 4K felbontásban készülhetnek el a felvételek, a 4096×2160 pixellel négyszer nagyobb részletgazdagságot kapunk vissza, mint a Full HD-vel.

légifelvétel árak

Állunk rendelkezésére Szerencs térségében:

Drónvideózás Szerencs Drónfotózás Szerencs

Referenciáink

ÍME NÉHÁNY LEGUTÓBBI MUNKÁINK KÖZÜL


Áraink

Mivel mindenki eltérő elképzelésekkel fordul hozzánk, ezért meglehetősen nehéz lenne egy konkrétan meghatározott árlista alapján dolgoznunk. Összeállítottunk viszont két, tájékoztató jellegű csomagot, melyek segítségével körbe tudod határolni, nagyjából milyen összegre számíthatsz.

Légifotó Mini

55.000 Ft
 • 30 légifotó
 • légifotók utómunkázása
 • 5472x3078 pixel

Légifotó Normál

65.000 Ft
 • 60 légifotó
 • légifotók utómunkázása
 • 5472x3078 pixel

Légi videó Mini

65.000 Ft
 • 20 perc légi videó
 • légi videók fényelése
 • 4K felbontás

Légi videó Normál

75.000 Ft
 • 40 perc légi videó
 • légi videók fényelése
 • 4K felbontás

Kapcsolat

Különleges légifelvételeket szeretnél?

Kérlek, add meg az adataidat.


Miben tudunk segíteni?

Írd meg nekünk üzenetben az elképzelésed, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.


Drónpilótád

Modern szemléletet képviselő fiatal és lelkes csapat

Facebook